Kauneushoitola

HOITOMENU

Katso kauneushoitolan hinnasto tästä

Kasvohoidot

EXUVIANCE-KASVOHOIDOT

Huomioitavaa ennen hoidon aloittamista

 • Hoitomme sopivat kaikille ihotyypeille – iästä tai sukupuolesta riippumatta.
 • Kerro ihoterapeutillesi mahdollisista lääkkeistä tai muista hoitoon vaikuttavista seikoista.
 • Parran tulee olla ajettu, mutta sitä ei saa ajaa samana päivänä.
 • Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona – kerromme miten.
 • Peruuttamattomasta ajasta peritään maksu. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Jokaisessa kasvohoidossa teemme sinulle ihoanalyysin, jonka perusteella hoito räätälöidään juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Katsomme sinulle jatko- ja kotihoitosuositukset, sekä kotihoitotuotteet parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Hoidon päätteeksi voimme halutessasi tasoittaa ja suojata ihosi laadukkaalla Jane Iredalen mineraalimeikkipohjalla.

Varaa aika kauneushoitolaan tästä

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on exunaama-muokattu.png

Exuviance Basic (45min) 67€

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, naamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance Classic (75min) 87€

Puhdistava ja solujen uudistumista stimuloiva hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia.

Sisältö: puhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus/timanttihionta/ultraäänipuhdistus/kasvo- ja kaulahieronta, dekolteen rentoutus, naamio, seerumi, päivävoide.

Exuviance De Luxe (90min) 117€

Ylellinen ja rentouttava hoito, joka sisältää AHA-kuorinnan ja elvyttävän hieronnan. Ihoterapeutin tekemä hoito kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ohuita juonteita, epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia. Hoitoon sisältyy ylellinen “kultanaamio”, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti sekä korjaa ja suojaa ihoa sekä pitkä rentouttava hieronta kasvoille ja dekolteelle. Hoidossa muotoillaan kulmat, mikä kohottaa kasvojen ilmettä.

Sisältö: Sisältö: puhdistus, kulmien muotoilu, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus/timanttihionta/ultraäänipuhdistus, kasvo- ja kaulahieronta sekä niska- ja hartiahieronta, kultanaamio, seerumi, päivävoide.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on exu-naama.png

Ihoanalyysi (30min) 26€

Alkupuhdistuksen jälkeen teemme ihostasi analyysin, jonka perusteella keskustelemme ja suosittelemme sinulle sopivat ohjeet, hoidot ja tuotteet ihosi hyvinvoinnin parhaaksi.

Nuorten ihonpuhdistus (45min) 67€

Nuorelle 10-15 vuotiaalle sunniteltu, ihotyypinmukainen kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen.

Timanttihionta 47€ – 87€

Timanttihionta on ihoa kirkastava, uudistava, tasoittava ja kuoriva hoitomuoto kasvoille ja vartalolle. Hoito puhdistaa ihoa ja tekee ihosta sileämmän jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat mahdolliset tulokset saat käymällä sarjahoidoissa (kts. sarjahoidot).

(30 min) 45€ Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, timanttihiontakäsittely, naamio ja loppuvoide.

(60 min) 85€ Ihotyypin mukainen alkupuhdistus, timanttihiontakäsittely, mekaaninen puhdistus tai kasvohieronta, naamio ja loppuvoide.

Ultraääni- ihonpuhdistus 47€ – 87€

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus. Hoito myös kuorii ihoa ja samalla aktivoi ihon toimintoja.

(30min) 45€ Ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinta, naamio, hoitovoide.

(60min) 85€ Ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinta, tehoseerumin imeytys, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, naamio, hoitovoide.

Sarjahoidot kasvoille

Ensimmäisellä hoitokerralla suunnitellaan kauneushoitolassa asiakkaan tarpeiden mukainen hoitokokonaisuus. Sarjahoidoilla saadaan parempia ja pitkäaikaisempia tuloksia. Suositellaan ongelmaihosta kärsiville, intensiivisenä 4-6 hoitokerran sarjana. Tapauksesta riippuen pidempäänkin. Hoidoissa käydään n. kerran viikossa. Jotta tulokset säilyvät, suosittelemme ylläpitohoidoissa käyntiä kerran kuukaudessa.

Kun käyt vähintään viiden kerran sarjan, saat:

-15% koko hoitojaksosta

-10% kotihoitotuotteista

Exuviance

Jalkahoidot

Mini Spa jalkahoito (45 min) 47€ 

Hemmotteleva ja rentouttava käsittely jaloille. Jalkojen kylvetys, kuorinta/raspaus ja rentouttava jalkojen hieronta.

Spa- jalkahoito (90min) 70€

Perusteellinen hoito jaloille unohtamatta rentoutusta. Jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsien lakkaus ja siistiminen, sekä rentouttava hieronta.

De Luxe- jalkahoito (105 min) 99€

Todellista hemmottelua jaloille, perusteellisella hoidolla, ja pitkällä hieronnalla.

Jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kuorinta, kynsien siistiminen ja lakkaus, naamio ja hieronta.

Spa- jalkahoito + Shellac-lakkaus (120 min) 99€

Hoidetut jalat kestävällä geelilakkauksella.


Huomioithan että kauneushoitola jalkahoidot ovat erilaisia, kuin jalkahoitajan tekemät hoidot.

Varaa aika kauneushoitolaan tästä

Käsihoidot

Spa- käsihoito (45min) 52€

Käsikylpy, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus ja käsihieronta.

De Luxe- käsihoito (60min) 64€

Käsikylpy, kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, lakkaus, naamio ja käsihieronta.

Kauneushoitola käsihoitoihin voit valita lisäksi myös Shellac-kestolakkauksen.

Shellac- kestolakkaus

Shellac on markkinoiden ensimmäinen kestohybridilakka (geelilakka), jolla saa jopa viikkoja kestävän lakkauksen. Shellac on hypoallergeeninen eikä se sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Shellac- lakkaus 47€

Shellac- huolto 57€

Shellac varpaisiin 52€

Shellac ranskalainen/koristeluin 57€

Shellac huolto ranskalainen/koristeluin 67€

Kaikki kauneushoitolahoitola palvelumme ja hinnat löydät täältä

Vartalohoidot

Klassinen hieronta ja kuivaharjaus vartalolle (90min) 62€

Kauneushoitola valikoimasta löytyy ihanan rentouttava hemmotteluhetki kokovartalohieronnalla, joka kuivaharjauksen kanssa vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa kuorien ihoa kevyesti.

Selän ihonpuhdistus (60min) 76€

Alkupuhdistus, kuorinta tai timanttihionta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, naamio ja loppuvoide.

Kuumakivihieronta Selälle (30 min) 47e

Kuumakivihieronta Vartalolle (60min) 76e

Hoidossa ihoa hierotaan luonnon muovaamilla tuliperäisillä basalttikivillä, joiden lämpö yhdessä klassisilla hierontaotteilla vähentää stressiä ja unettomuutta, energisoi ja puhdistaa kehoa. Hoitoa suositellaankin etenkin henkilöille, jotka kärsivät heikosta ääreisverenkierrosta tai kroonisista lihaskivuista.

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen on tärkeää juoda paljon vettä, koska runsas veden nauttiminen tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta ja lisää näin hoidon vaikutusta.

Varaa aika kauneushoitolaan tästä

Sokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla, saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton, ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.

 • 100% luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita
 • ei ole testattu eläimillä
 • sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa
 • sokeroinnissa karvat poistetaan kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
 • hygieeninen
 • karvankasvu vähentyy ja heikentyy
 • ei tartu eläviin ihosoluihin, joten myös intiimialueelta saadaan karvat turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua.

Brasilialainen 82€

Brasilialainen, huolto (max 4vko) 62€

String 49€

Bikini 37€

Ylähuuli tai leuka 19€

Ylähuuli + leuka 36€

Sääret tai reidet 42€

Sääret + reidet 76€

Kainalot 26€

Käsivarret 36€

Selkä tai rintakehä (30min) 32€

Meikkaus

Kauneushoitola työskentelee laadukkaalla Jane Iredale –mineraalimeikkiarjalla, joka on maailman palkituin, ja siedetyin mineraalimeikkisarja. Jane Iredalella tehty meikki ei ainoastaan vain kestä, vaan myös hoitaa ihoasi ja antaa sen hengittää. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Jane Iredale meikkituotteet ovat puhtaita mineraaleja, ilman haitallisia täyte ja sidosaineita, kuten talkkia, nailonia, akryylia tai mineraaliöljyjä. Niissä ei myöskään ole käytetty synteettisiä säilöntäaineita, eikä parabeeneja, eikä niissä käytetä nanotekniikkaa. Tuotteiden loistavat aineosat perustuvat ihoa hoitaviin ja parantaviin aineosiin. Kauneushoitola myymälästämme ihanat Jane Iredale tuotteet, myös kotiin. Kauneushoitola ja kampaamo ammattilaisemme loihivat meikkaukset kaikkiin tilaisuuksiin.

Ilta-/juhlameikki 65€

Päivämeikki 39€

Meikkiopastus 69€

Yumi Lashes- ripsien kestotaivutus

Yumi-lashes kestotaivutus ripsille (sis. värjäys) 89€

Kauneushoitolasta löydät YUMI™ Lashes on uudenlainen ripsien kestotaivutus, jolla saadaan omat ripsesi näyttämään kauniilta ja pitkiltä ilman liimaa ja irtoripsiä. Hoito korostaa ripsiesi luonnollista kauneutta. YUMI™ Lashes on mahtava vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille.

Hoito kestää n. 1,5h, jonka aikana saat rentoutua rauhassa. Lopputulos kestää n. 8-10 viikkoa, jonka aikana silmäripset normaalisti uusiutuvat.

Varaa aika kauneushoitolaan tästä

Microblading

Microblading on hyvin luonnollinen kulmien kestopigmentointi. Microblading tehdään terällä, joka koostuu useista pienistä neuloista. Terää rikkoo ihon pintakerroksen, jolloin pigmentointi väri jää ihoon. Microbladingissä pyritään luonnollisempaan lopputulokseen kuin klassisella kestopigmentoinnilla.

Microbladingin kesto riippuu monista eri asioista, esimerkiksi toimenpiteen jälkeisestä kotihoidosta, asiakkaan ihotyypistä sekä hormonitoiminnasta. Keskimäärin microblading kulmat pysyvät kauniina 6-12 kk. Kun kulmat ajan saatossa haalistuvat ne voi käydä vahvistamassa. Vahvistuksessa kulmiin piirrettyjä karvoja vahvistetaan ja mahdollisesti haalistunut muoto korjataan.

Microblading -kulmien kestopigmentointi (sis.vahvistuksen) 295€

Microblading-kulmien vahvistus 9-12kk ensimmäisestä laitosta 115€

Microblading -kulmien vahvistus 6-8 kk ensimmäisestä laitosta 85€

Lahjakortti

Muistathan, että lahjakortti kauneushoitolaan on ihana lahjaidea, joka varmasti ilahduttaa saajaansa!

Osta lahjakortti liikkeestämme tai sähköisesti tästä